Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat

Telespectatorii au privit o situație neașteptată atunci când chefii și-au făcut apariția în bucătărie, în ediția 14 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 17 aprilie 2024. Irina Fodor a intervenit imediat cu o replică. Camerele de filmat au surprins tot momentul.

colaj foto cu alexandru sautner si poza cu concurenti in bootcamp la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Ceva neașteptat s-a întâmplat în bootcampul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Concurenții ajunși până în bootcamp-ul sezonului 13 Chefi la cuțite s-au bucurat din plin de fiecare experiență trăită pe platourile de filmare. Deși au pășit încrezători în abilitățile lor culinare, mulți au părăsit competiția show-ului culinar după prima probă.

Chef Alexandru Sautner, chef Orlando Zaharia și Chef Richard Abou Zaki au venit cu planurile deja făcute pentru battle-uri. De altfel, chef Ștefan Popescu are un rol important în concurs, chiar dacă nu își poate forma o echipă.

După cea de-a doua degustare din bootcamp, jurații și-au făcut o părere despre fiecare concurent. Aceștia au luat notițe și au memorat numele celor care au reușit să-i impresioneze cu preparatele lor.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Robert Andrei Candoi s-a întors în sezonul 13. Marele anunț pe care l-a făcut, după jurizare

Emoțiile au atins cote maxime în bucătăria show-ului culinar, chiar înainte ca chefii să își facă apariția. Irina Fodor a fost prima care a pășit în fața participanților, fiind urmată de chef Richard Abou Zaki, chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner și chef Orlando Zaharia.

„Mai e un hop, mai e puțin!”, a evidențiat o concurentă.

„Nu știu dacă o să trec sau nu, dar mi-e super frică! Nu vreau să pierd această ocazie”, a mai adăugat altcineva.

Ce s-a întâmplat atunci când jurații au pășit pe platoul de filmare, după a doua probă din bootcamp. Ce au putut să facă participanții în ediția 14 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 17 aprilie 2024

Jurații show-ului culinar au fost primiți cu aplauze și strigăte de bucurie după cea de-a doua probă din bootcamp. De altfel, aceștia au întâmpinat o situație neașteptată în ediția 14 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 17 aprilie 2024.

Concurenții au început să le cânte chefilor: „Noi de aici nu plecăm, nu plecăm acasă până nu luăm tunica și o punem pe masă”. Irina Fodor a intervenit imediat când a văzut agitația din bucătărie.

Prezentatoarea TV a ținut să le dea o veste importantă participanților: „Dragilor, puteți rămâne! Numai că la un moment dat se închide platoul, se stinge lumina, se face cam frig. E alegerea voastră! Glumim! Din păcate, nu există 30 de tunici, sunt doar 17 și o să înțelegeți de ce.

Am să chem aici, în prima bancă pentru că așa se cuvine, cuțitele de aur ale sezonului 13. Este un sezon complicat. Cei patru chefi s-au întrecut în timpul audițiilor pentru amulete, dar și pentru un loc în confruntări. Numai trei dintre ei vor avea echipă, deci vor exista trei cuțite de aur. Al patrulea cuțit va intra direct în echipă pentru că și-a obținut acest drept. El o să fie trimis de chef-ul care i-a acordat cuțitul de aur într-o altă echipă, iar în acest sezon este vorba de Mihai”.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Alex Filip, luptător de kickboxing cu o viață ca în filme. Cum a prins un dealer, fără să vrea

„M-am pierdut, eu mă uitam la el, el se uita la mine. Mi-am dorit foarte mult să merg la chef Ștefan Popescu în echipă”, a fost reacția lui Mihai Dragomir.

„A fost un moment nefericit pentru mine! Mi-a părut rău și pentru Mihai că nu e la mine în echipă, dar sunt fericit că pot să-l dau altei echipe, rămâne în concurs!”, a mărturisit chef Ștefan Popescu.

Anunțul i-a luat prin surprindere pe toți cei care își doreau să meargă în echipa juratului.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Ce s-a întâmplat când jurații au ajuns la farfuria lui Cătălin Țociu. De ce au făcut o... Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. În ce echipă a ajuns cuțitul de aur al lui chef Ștefan Popescu. Ce decizie a luat jura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x