Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Gabriela Lucuțar a dezvăluit de ce i se spune Regina Întunericului. Ce mărturisiri a făcut

În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, jurații au fost surprinși de dezvăluirile pe care le-a făcut Gabriela Lucuțar, cea cunoscută drept Regina Întunericului.

Colaj cu Gabriela Lucuțar, aka Regina Întunericului, și cei patru jurați de la Chefi la cuțite Galerie
În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, jurații au fost surprinși de dezvăluirile pe care le-a făcut Gabriela Lucuțar, cea cunoscută drept Regina Întunericului | Antena 1

Un moment inedit din ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 27 martie 2024, a fost atunci când în fața juraților și-a făcut apariția Gabriela Lucuțar, cunoscută în lumea showbizului drept Regina Întunericului. Aceasta i-a surprins pe jurați nu doar cu preparatul prezentat, ci și cu dezvăluirile pe care le-a făcut.

Gabriela Lucuțar, cunoscută drept Regina Întunericului, i-a surprins pe jurații Chefi la cuțite sezonul 13 cu dezvăluirile sale

În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 27 martie 2024, Gabriela Lucuțar (Regina Întunericului) și-a făcut apariția în bucătărie și s-a apucat să pregătească o rețetă pe care nu mulți au ales s-o facă.

„Am venit să fac specialitatea mea: colivă. Chefilor, țineți-vă bine! A venit regina! Regina întotdeauna face lucruri spectaculoase. Vreau s-o ornez cu zahăr cu aur de 24 de karate. Îi dau pe spate, îți dai seama!”, a zis concurenta.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Liviu Moroiu a primit cuțitul de aur de la Chef Ștefan Popescu, dar l-a refuzat. Ce a urmat

Mai mult decât atât, în timp ce gătea, aceasta a făcut o dezvăluire complet neașteptată.

„Am multe capacități, dar una dintre ele este că eu pot să comunic într-un fel cu persoanele care pleacă de pe lumea asta. Sunt sănătoasă, nu vă gândiți la alte lucruri. Am fost trimisă să fac ceea ce fac și simt energiile celor care pleacă”, a mai completat ea.

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului.

Gabriela Lucuțar a dezvăluit faptul că are o afacere profitabilă în domeniul serviciilor funerare. Un astfel de serviciu ajunge să coste câteva mii de euro.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Chef Florin Ivan a anunțat cine a câștigat amuleta. Ce reacție a avut Ștefan Popescu

„Eu am o conexiune cu ei. Spiritul este acolo, trupul nu are legătură cu sufletul. Sufletul este acolo lângă mine. Trei zile stă lângă trup, până în ziua înmormântării. El știe ce fac eu și vede. Și eu, ca să nu îl sperii…Nu simte nimic, dar este lângă mine și să nu îl sperii, îi explic tot ceea ce îi fac. Îmi place să îi îmbălsămez noaptea, stau singură noaptea cu ei și vorbesc cu ei, îi simt. După ce fac make-ul, îi iau o oglindă și îl întreb dacă îi place. Le spun să vină cu mine acasă, ca să nu rămână singuri la frigider. Mi s-a întâmplat să merg prin casă și să îl văd prin living, pe canapea”, a zis Gabriela Lucuțar.

Jurații au făcut ochii mari când au auzit dezvăluirile făcute de Gabriela Lucuțar, în ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Liviu Moroiu a primit cuțitul de aur de la Chef Ștefan Popescu, dar l-a refuzat. Ce a u... Chef Richard Abou Zaki a câștigat a doua amuletă a sezonului, ieri seară, la Chefi la cuțite. Ce moment neașteptat a avu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x