Antena Căutare

A cheltuit 10 000 de lire pentru a arăta ca o pisică. Cum arată acum și ce a povestit despre dorința mai puțin obișnuită

O femeie trans în vârstă de 28 de ani și-a dorit să arate ca o pisică și a cheltuit 10 000 de lire sterline pentru intervenții. Iată de unde a apărut această dorință și ce rezultat a obținut prin operații.

Colaj femeia-pisică
A cheltuit 10 000 de lire pentru a arăta ca o pisică. | Instagram

O tânără trans din Australia a luat o decizie care i-a schimbat viața radical. Înfățișarea ei este cu totul diferită după ce a apelat la intervenții chirurgicale pentru a se transforma în pisică.

Iată cum a ajuns femeia trams în vârstă de 28 de ani să își dorească acest lucru și de ce a fost dispusă să cheltuie o sumă atât de mare pentru intervențiile necesare.

Citește și: Ce a pățit bărbatul care a plătit o avere ca să își facă un costum de câine! În ce situație a ajuns și ce i-a uimit pe mulți

Cum arată tânăra trans care a cheltuit 10 000 de lire pentru a arăta ca o pisică

Dorința nebunească pe care femeia trans a avut-o se pare că s-a îndeplinit, iar acum aceasta este fericită cu adevărat pentru rezultatele pe care le-a obținut în urma intervențiilor care nu au costat-o nici mai mult, nici mai puțin de 10 000 de lire sterline.

Mulți internauți au fost curioși de motivul pentru care ea a ales să își transforme chipul în totalitate, iar ea a vorbit prima dată în mediul online despre acest aspect.

Jolene Dawson le-a răspuns curioșilor la întrebarea pe care aceștia au pus-o cel mai des, spunându-le că totul a pornit de la dorința de a-i inspira și pe ceilalți să facă ceea ce își doresc cu adevărat în privința transformărilor.

Totodată, tânăra trans a dezvăluit faptul că se simte ea însăși după ce a suferit intervențiile de modificare a nasului, a nărilor, dar și pentru a avea bot de pisică.

Citește și: Cum arată Vica Blochina după ce și-a făcut patru intervenții estetice într-o săptămână. Cât au costat procedurile

Fotografiile postate în mediul online au ridicat multe semne de întrebare, iar tânăra a decis să facă lumină în acest sens:

„Nu m-am simțit niciodată mai mult și acum mă simt confortabil să postez din nou pe Instagram, uneori fără machiaj. Am început îndepărtarea părului cu laser pe colțurile exterioare ale frunții pentru a crea loc pentru implanturile subdermice.

Relaționez foarte mult cu pisicile, așa că am ales o pisică. Sunt foarte independente și foarte șic, ca mine. Când eram copil, aveam un Devon Rex (n.r. o rasă de pisică) și era foarte șic”, a povestit Jolene Dawson pentru Mirror.

Iată cea mai recentă postare pe care a făcut-o pe pagina de Instagram:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Daniela Gyorfi, dureri insuportabile din cauza implantului mamar. Ce a recunoscut artista

Tranformarea în pisică a avut loc după ce aceasta a mai trecut prin intervenții chirurgicale serioase pentru a arăta ca o păpușa Bratz.

Atunci, Jolene a plătit 55 000 de lire sterline pentru o înfățișare perfectă, dar pentru că au apărut tot mai multe fete care au apelat la aceeași procedură, ea a decis din nou să intervină și să aducă ceva nou în lume. Astfel, a apelat la procedura de a se transforma în pisică.

„De la începutul călătoriei mele cu păpușile Bratz, se pare că orice influenceriţă vrea să arate ca o păpușă Bratz și, de atunci, mi-am schimbat inspirația la o apariție mai felină, deoarece relaționez mult cu pisicile... Unii oameni chiar m-au oprit să-mi spună că le place foarte mult acest nou aspect. Aș dori să-i mulțumesc chirurgului meu plastician... Întotdeauna am iubit-o pe Michelle Pfeiffer în rolul de Catwoman când eram copil", a mai spus Jolene.

Ce a făcut un băiețel de 3 ani, atunci când a ajuns la mormântul mamei sale! Bunica a filmat totul. Imaginile sunt durer... Ce se întâmplă cu corpul tău atunci când mănânci regulat ardei gras. Descoperirea specialiștilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x