Antena Căutare

Ce a putut să facă o pisică geloasă și nemulțumită că nu primește suficientă atenție. Stăpâna a dezvăluit totul și a arătat dovezi

O femeie a rămas fără cuvinte atunci când a descoperit ce a putut să facă pisica lui, geloasă și nemulțumită de faptul că nu primește suficentă atenție.

imagine cu o pisica gri Galerie
Femeia a cheltuit o sumă uriașă până și-a dat seama ce are pisica, de fapt | sursa foto: Profimedia

Oricât de greu ar părea de crezut, felina nu a putut trece cu vederea faptul că s-a simțit neglijată de către stăpâna sa, așa că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a atrage atenția. Când și-a dat seama despre ce este vorba, proprietare animalului a rămas mut de uimire.

Ce a putut să facă o pisică geloasă și nemulțumită că nu primește suficientă atenție

Stăpâna unei pisici susține faptul că feline s-a prefăcut că are o lăbuță ruptă pentru a putea obține mai multă atenție din partea ei. Se pare că totul s-ar fi întâmplat la scurt timp după ce pisica a văzut că unul dintre câinii familiei primește mai multă atenție, fiindcă e bolnav. Geloasă și nemulțumită că nu se află și ea în centrul atenției, felina a decis să rezolve singură problema.

CItește și: A cheltuit 10 000 de lire pentru a arăta ca o pisică. Cum arată acum și ce a povestit despre dorința mai puțin obișnuită

Sidney Morgan s-a speriat din plin atunci când a văzut.ce a putut să facă pisica ei, pe nume Abby. La un moment dat, felina a început să prezinte semne de suferință. Tânăra în vârstă de 28 de ani nu a mai stat pe gânduri, ci a mers la medicul veterinar, ca să vadă ce a pățit.

După numeroase investigații și analize, ce au costat în jur de 1.000 de dolari, specialistul a ajuns la incredibila concluzie că animalul s-a prefăcut că e șchiop, totul pentru a atrage atenție stăpânei, au informat cei de la mirror.co.uk.

Uimită, femeia din Stockton, California (Statele Unite ale Americii) a decis să facă totul public și, așa cum era de așteptat, nu a durat mult și întâmplarea a devenit virală, stârnind un val uriaș de reacții de la oameni din întreaga lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sidney Morgan a filmat felina cu talent actoricesc și a clipul video publicat pe TikTok a adunat nu doar milioane de vizualizări, ci și multe mesaje.

Citește și: O fată a salvat un animal, crezând că e un pui de pisică, dar când a crescut și-a dat seama că se înșelase. Ce era, de fapt

„Demult, pisica mea a avut o infecție la ochi și i-am dat multe recompense în perioada aia. De atunci, când vrea recompense, umblă cu ochiul respectiv închis și se preface că e iar bolnavă”, a mărturisit un urmăritor.

Floare rară, declarată monument al naturii, a apărut în România. Dacă o rupi, riști amenzi usturătoare... O mamă a crezut timp de mulți ani că fiul ei are autism, însă apoi a făcut o descoperire neașteptată. Ce avea băiatul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x