Antena Căutare

Ce a putut să își facă un șofer de autobuz din București în mașină! Călătorii fac ochii mari când au văzut parbrizul

Un șofer de autobuz din București a reușit să uimească din plin călătorii atunci când aceștia au observat ce și-a pus omul în parbriz, fără pic de reținere.

imagine cu un autobuz
Imaginea cu autobuzul din București a stârnit un val puternic de reacții | sursa foto: Profimedia

Nu mai este o noutată că Bucureștiul este un oraș ce te poate surprinde mereu, în cele mai neașteptate moduri posibile. De asta s-au convins și călătorii care așteptau autobuzul 61. Cineva a pozat ce a putut să își facă șoferul în parbriz și a publicat imaginile pe internet. Așa cum era de așteptat, reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Ce a putut să își facă un șofer de autobuz din București în mașină! Călătorii fac ochii mari când au văzut parbrizul

Un șofer de autobuz din București a reușit, fără doar și poate, să se facă remarcat în traficul din București, după ce și-a „aranjat” parbrizul în cel mai neașteptat mod posibil. Un călător a surprins totul cu telefonul mobil, apoi a publicat imaginile pe internet. În scurt timp, fotografia a devenit virală și a stârnit numeroase reacții din partea internauților.

Citește și: Ce a putut să facă un român în balcon, fără să îi pese de privirile trecătorilor. Cineva a pozat totul

Șoferul unui autobuz de pe linia 61 a ieșit în evidență cu modul în care arată parprizul său. Fire credincioasă, acesta și-a pus o cruce mare și luminoasă fix în mijlocul geamului, sub care a pus o bandă luminoasă cu cele trei culori ale steagului românesc. În dreapta, numele „Regina” de pe o plăcuță de înmatriculare decorative are rolul de-a arăta tuturor atașamentul șoferului pentru mașina pe care o conduce.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dar asta nu e tot! Sigla producătorului auto (Mercedes) a fost colorată în culorile tricolorului, iar în geam și la oglinzi au fost puse și câteva steaguri. Practic, omului nu i-a fost teamă să arate că este patriot și un creștin convins.

Citește și: Ce mesaj a putut să pună un cetățen din Sectorul 3 al Capitalei în scara blocului unde trăiește. Vecinii au pozat totul

„Cel mai frumos autobuz de pe linia 61 (fosta 336) felicitari soferului”, a fost mesajul ce a însoțit imaginea publicată de unul dintre trecători, publicat de un internaut pe Facebook, potricit celor de la b365.ro.

„Una e Regina!!!”, „Cel mai tare tunning marca STB !! 🤣🤣🤣”, „Eu sper ca glumesti”, „ce e frumos ca a pus o cruce cu beculete....lol....cocalarus supremus”, „Pot sa jur ca e autobuz de la autob. Ferentari.....seamana cu autobuzele din Mumbai India”, „Felicitari ! Asta dovedeste ca este un om crestin si curat, ordonat !!! Bravo STB ca aveti si asemenea soferi !!”, „O sorcovă în toată regulă”, iată doar o parte dintre reacțiile celor care s-au amuzat copios pe seama autobuzului din București ornat în stil creștin-patriotic.

„Acum mă consideră vinovată” O femeie a plătit factura lunară la apă pentru tot blocul timp de 10 ani. Cum s-a ajuns aic... Povestea incredibilă a femeii care a plecat căsătorită în vacanță și s-a întors divorțată. Cum s-a întâmplat și de la ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x