Antena Căutare

Femeia s-a apropiat de cușca unui urangutan de la grădina zoologică, dar animalul a avut o reacție de milioane când i-a văzut plasturele de pe mână!

O femeie venită la o grădină zoologică a trăit ceva cu adevărat spectaculos atunci când s-a apropiat de cușca unui urangutan.

O femeie venită la o grădină zoologică a trăit ceva cu adevărat spectaculos atunci când s-a apropiat de cușca unui urangutan.

Darci Miller venise cu logodnicul său, Jason Costello, să viziteze grădina zoologică dni Indianapolis. Totul a decurs firesc, până ce tânăra s-a apropiat de cușca unui urangutan.

Animalul pe nume Rocky a observat imediat că tânăra are bandaje pe umăr și pe gât și, extrem de curios din fire, a început să o studieze atent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ba chiar i-a făcut semn să îi arate ce e sub bandaj. Și când i-a văzut urmele de arsuri, urangutanul a privit atent, ca și când i-ar fi părut rău să vadă rănile.

Acesta este viralul momentului! Milioane de oameni au urmărit fascinați ce animal traversează un râu!

Un martor a filmat întregul incident, iar clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea.

Cele mai tari imagini cu sarcina unei femei. Bebe se ridică în picioare, "centrează și dă cu capul". Sigur va ... Imagine înfricoșătoare într-un cimitir! Camerele de supraveghere au surprins momentul în care o fantomă își face apariți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x