Antena Căutare

Paul Alexander, bărbatul care a trăit toată viața într-un tub de fier, a murit. Ce s-a întâmplat

Paul Alexander a încetat din viață la vârsta de 78 ani, după ce a trăit 71 de ani într-un tub care l-a ajutat să respire.

imagine cu tuburi cunoscute ca plamani de fier intr-un muzeu
Bărbatul care a trăit toată viața într-un tub de fier a murit la vârsta de 78 ani. | Profimedia

Paul Alexander a trăit timp de 70 de ani într-un tub de fier. Bărbatul a decedat la vârsta de 78 ani.

Bărbatul care a supraviețuit o viață întreagă poliomielitei a decedat la vârsta de 78 ani. El s-a îmbolnăvit de această boală care afectează plămânii în 1952, pe când avea doar 6 ani.

Bărbatul care a trăit toată viața într-un tub a murit

Poliomielita l-a paralizat de la gât în jos și a avut nevoie de îngrijiri toată viața lui. În ciuda bolii și a greutăților care au venit o dată cu ea, el a reușit lucruri greu de crezut pentru cei din jur.

Din cauza bolii, bărbatul nu avea plămânii funcționali și nu putea respire fără ajutorul aparatelor. Astfel, medicii au decis că are nevoie de un “plămân de fier” ca să supraviețuiască, potrivit BBC.

Citește și: Cazul real al bărbatul care trăiește de 70 de ani încorsetat într-un plămân de fier. Cum a ajuns în această situație

În ciuda faptului că și-a petrecut toată viața într-un tub de fier, el a reușit să termine facultatea de drept și a fost avocet mulți ani.

De asemenea, el și-a publicat și o carte de memorii care l-a făcut cunoscut în întreaga lume, împărtășind povestea lui și cum a găsit speranța de a merge mai departe.

Citește și: Un bărbat a reușit să strângă aproximativ 24.000 de pungi de chips-uri în propria casă. Cum a fost posibil și ce urmărește

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Paul Alexander a fost un exemplu de curaj, optimism și muncă, depășindu-și condiția. El a urmat liceu, a făcut facultatea de drept și a devenit și și-a publicat o carte.

Fratele său, Philip Alexander, a declarat că își va aminti cu drag de fratele său care era o persoană caldă, zâmbitoare și optimistă.

Citește și: ”Soțul meu e gravid” Cazul inedit al cuplului în care bărbatul urmează să nască al doilea lor copil. Cum e posibil

“A fost un frate bun pentru mine. Ne certam, ne tachinam, ne iubeam, am fost împreună la concerte. A fost un frate normal”, a declarat el pentru BBC.

Philip a mai povestit că admira la fratele său puterea lui de a simți că tot ce are îi este suficient, chiar dacă boala l-a oprit din a face lucruri normale pentru restul oamenilor.

Se pare că în ultimele săptămâni starea lui se înrăutățise și Philip a decis să își petreacă ultimele zile alături de fratele său.

“A fost o onoare pentru mine să fiu alături de el în ultimele clipe din viața lui”, a declarat fratele lui Paul.

Un bărbat a reușit să strângă aproximativ 24.000 de pungi de chips-uri în propria casă. Cum a fost posibil și ce urmăreș... Cum arată și unde se află cea mai scumpă locuință din lume. Are 27 de etaje și a costat o avere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x