Antena Căutare

Povestea incredibilă a femeii care a plecat căsătorită în vacanță și s-a întors divorțată. Cum s-a întâmplat și de la ce a pornit

O femeie a plecat în vacanță în Grecia, sperând la o experiență minunată, și s-a întors cu actele de divorț aproape semnate.

femeie cu pantaloni roșii și bluză albă care se sprijină de o mașină și privește apa Galerie
O vacanță în Grecia a făcut-o pe o femeie să ia o decizie radicală | Shutterstock

O femeie s-a întors gata de divorț din vacanța aniversară. Stephanie Hanson și-a petrecut cea de-a 40-a aniversare într-o vacanță a fetelor, în urma căreia a luat o decizie radicală.

Povestea incredibilă a femeii care a plecat căsătorită în vacanță și s-a întors divorțată. Cum s-a întâmplat

Potrivit Mirror, Stephanie Hanson, locuiește în Liverpool și este mamă a patru copii, iar în 2022 a aniversat 40 de ani. Femeia a dorit să se bucure de o vacanță alături de prietenele sale, însă în loc să se relaxeze, și-a dat seama de nefericirea ei.

Citește și: Raluca Zenga, viață de vis după divorț. Cum arată și cu ce se ocupă fosta soție a faimosului antrenor

Stephanie și prietenele sale au plecat într-o vacanță în Kefalonia, Grecia, când a început să-și pună întrebări cu adevărat serioase despre propria viață și despre căsnicia cu soțul ei.

În timp ce se afla departe de orice sursă de stres și de rutina zilnică, Stephanie și-a dat seama că nu își mai dorește o viață alături de soțul său. Depărtarea a făcut-o să vadă cât de nefericită era în relația cu acesta. Astfel că, imediat după ce a revenit din vacanță și-a anunțat soțul că vrea să divorțeze.

Pe parcursul călătoriei femeia s-a topit de dorul copiilor, însă nu și de al soțului. Ea a realizat că nici nu se gândea la el. Totodată, Stephanie a realizat că este complet nefericită în propriul corp, declarând chiar că este în cea mai proastă formă.

Citește și: Oana Radu a povestit despre cum încearcă să treacă peste divorțul de Cătălin Dobrescu: „În general aștept să treacă”

Femeia a decis să adopte un stil de viață sănătos, începând astfel un nou capitol din viață.

Realizarea că nu-și mai iubește soțul a venit ca un șoc, dar și o ușurare: „Mă simțeam minunat cu prietenele și nu puteam concepe să mă întorc la soțul meu.”

„A fost o clipă de luciditate în timp ce eram la hotel în care am realizat cât de nefericită eram în căsnicie. Așa că, atunci când m-am întos, i-am pus capăt. Și am știut că era decizia corectă când i-am văzut reacția”, a adăugat Stephanie.

După a văzut fotografiile din excursie, și-a dat seama că noua eră în care intra ca femeie singură este momentul ideal pentru a-și îmbunătăți aspectul. A început să facă sport, și-a achiziționat un hula-hoop cu ajutorul căruia și-a schimbat radical aspectul fizic. Totodată, a adoptat o dietă sănătoasă, renunțând la alimentele novice și la dulciuri.

Citește și: Oana Ioniță, cu ochii în lacrimi la TV. A divorțat oficial de Florin Budnaru, dar are un mare regret. Prin ce suferință trece

„Fotografiile din vacanță m-au făcut să realizez în ce stare deplorabilă eram, astfel că am început să fac sport acasă și mi-am schimbat dieta. A fost dificil la început, dar motivația de a fi din nou singură m-a ajutat să duc totul până la capăt”, a relatat femeia.

După câteva luni, Stephanie a început să alerge ca parte din rutina de zi cu zi. Încetul cu încetul a putut să dea jos toate kilogramele nedorite pe care le acumulase de-a lungul anilor.

„După ce m-am despărțit de soț, următorul pas a fost să scap de kilogramele în plus”, a declarat ea.

Stephanie Hanson duce acum o cu totul altă viață, iar de-a lungul timpului a cunoscut un bărbat extraordinar, alături de care cunoaște din nou fericirea.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au luat o nouă măsură de precauție în caz de divorț. Ce au decis după contractul prenupțial

„În iulie, l-am cunoscut pe David pe aplicația de întâlniri de la Facebook și ne-am înțeles de minune încă de la început. Eram încă în procesul de slăbire, însă lui nu i-a păsat. I-a plăcut de mine așa cum eram”, a relatat Stephanie.

Aceasta consideră că facă nu ar fi plecat în vacanță alături de prietenele sale n-ar fi realizat niciodată cât de nefericită era și ar fi rămas prizonieră într-o căsnicie dezastruoasă, alături de un bărbat pe care nu-l mai iubea.

Ce a putut să își facă un șofer de autobuz din București în mașină! Călătorii fac ochii mari când au văzut parbrizul... Un copil în vârstă de 3 ani este atât de speriat de mâncare încât acesta nu a mai mâncat nimic de 17 luni! Cum a fost po...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x