Antena Căutare

VIDEO / Un primar din România cântă la chitară pe stradă. Oamenii s-au oprit și au început să îl filmeze: "Să ne lăsăm sufletul să zburde"

Fără doar şi poate, Nicolae Robu este un artist. Sau, cel puţin, de abia acum am lăsat să se vadă şi această latură a sa. Plimbându-se pe străzile oraşului, primarul Timișoarei a avut surpriza sa întâlnească un bărbat care cânta cu foc şi care a îndrăznit să îi ceară ajutorul. Zi şi făcut. A luat chitara si a trecut la treabă.

Fără doar şi poate, Nicolae Robu este un artist. Sau, cel puţin, de abia acum am lăsat să se vadă şi această latură a sa. Plimbându-se pe străzile oraşului, primarul Timișoarei a avut surpriza sa întâlnească un bărbat care cânta cu foc şi care a îndrăznit să îi ceară ajutorul. Zi şi făcut. A luat chitara si a trecut la treabă.

"Astă-seară, mă plimbam prin zona de promenadă a Timișoarei. La intrarea pe Alba Iulia, unul din menestreli, știind că și eu cânt la chitară, îmi zice: <<domnu' Primar, nu-mi iese nicicum armonia de la "Sailing" și-mi doresc foarte mult s-o cânt, n-o știți cumva?>>.

I-am răspuns: o cântam în studenție, nu știu dacă-o mai știu, dar... hai să-ncercăm! Mi-a întins chitara, am luat-o -pt că așa am simțit în clipa aceea și pt că eu cred că nu trebuie să trăim încătușați în dogme, norme, etichete etc., ci să ne lăsăm sufletul să zburde- și... iată ce-a ieșit!, a scris primarul", a povestit primarul pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Știți de ce merge oaia cu capu`-n jos?”. Ministrul Daea e explicat cu lux de amănunte: "Se jenează"... "Vine SFÂRŞITUL LUMII, iar omenirea va fi NIMICITĂ!". Profeţia din Apocalipsa Sfântului Ioan și semnele Apocal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x