Antena Căutare

Florentino Delure - Reduceri Incendiare de Vară de până la 50% la Colecția de Sezon!

Ultima lună de vară începe cu o noutate pe cât de unică, pe atât și de îmbucurătoare.

Florentino Delure - Reduceri Incendiare de Vară de până la 50% la Colecția de Sezon! Galerie
Florentino Delure - Reduceri Incendiare de Vară de până la 50% la Colecția de Sezon!

Ultima lună de vară începe cu o noutate pe cât de unică, pe atât și de îmbucurătoare. Florentino Delure, noul concept italian lansat la București pe strada Cpt. Av. Gheorghe Demetriade 14, lansează #SummerSALE la toată colecția aflată atăt în showroom, cât și pe online.

Având angajamentul de a avea grijă de fiecare client în parte, brand-ul oferă reduceri de până la 50% pentru ca fiecare iubitor de stil și eleganță să-și construiască o garderobă echilibrată și calitativă cu articole Made in Italy.

Colecția de vară aduce un amestec perfect de eleganță și confort pentru bărbați și femei. În colecția pentru bărbați, vedeta este pantalonul FLEXO, confecționat dintr-o combinație luxoasă de bumbac, mătase și casmir. Acest pantalon oferă un confort și o sofisticare deosebită, fiind o alegere esențială pentru orice garderobă. În plus, colecția pentru bărbați aduce în prim-plan cămășile de tip Overshirt, o alternativă contemporană la sacoul casual, perfecte pentru o ținută smart-casual. Linia de vară pentru bărbați cuprinde și o selecție bogată de cămăși din in ce combină confortul termic cu un stil impecabil.

Pentru femei, colecția de vară încântă prin seducția deosebită a mătăsii. Costumele Loungewear din mătase, bluzele cu imprimeuri frumoase, tricourile și pantalonii, fiecare emană sofisticare și eleganță. Un punct de atracție inconfundabil al colecției îl constituie rochiile create din mătase de cea mai înaltă calitate, transformând fiecare rochie într-o adevărată piesă de artă.

Florentino Delure este un concept italian premium dedicat celor care pun eleganța și rafinamentul în fruntea stilului personal. Acest concept-store inovativ oferă articole #ReadyToWear, servicii de croitorie #MadeToMeasure și #Bespoke, pantofi #GoodYear folosind cele mai prestigioase materiale din Italia și Marea Britanie, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Datorită meșteșugului excelent și cunoașterii profunde, a calității superioare a materialelor și atenției meticuloase la detalii, Florentino Delure transformă fiecare costum într-o operă de artă ce depășește limitele timpului și uzurii.

Așadar, Florentino Delure te așteaptă să te răsfețe în țesături fine, costume elegante, și reduceri de până la 40%.

Facebook: Florentino Delure

Instagram: Florentino Delure

www.florentinodelure.com

(P) Organizarea unei petreceri perfecte în grădină: tot ce trebuie să știi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x