Antena Căutare

Intact, lider de audienţă în iunie, cu 17.581.608 vizitatori unici. Grupul are aplicațiile cu cea mai mare audienţă din România

În luna iunie, Grupul Intact Media s-a clasat pe primul loc în SATI (Studiul de Audiență și Trafic Internet), cu 17.581.608 vizitatori unici. Site-ul a1.ro a dominat categoria de divertisment și a ocupat prima poziție în topul aplicațiilor, în timp ce ObservatorNews și-a menținut poziția de lider al aplicațiilor de știri.

sigla intact media group cu roz si albastru
În luna iunie, Grupul Intact Media s-a clasat pe primul loc în SATI (Studiul de Audiență și Trafic Internet), cu 17.581.608 vizitatori unici. Site-ul a1.ro a dominat categoria de divertisment și a ocupat prima poziție în topul aplicațiilor, în timp ce ObservatorNews și-a menținut poziția de lider al aplicațiilor de știri. | Antena 1

Studiul de Audiență și Trafic Internet a publicat rezultatele obținute de site-urile web din România în luna iunie. Potrivit măsurătorilor, Grupul Intact Media continuă să obțină rezultate de top și rămâne unul dintre cei mai mari jucători pe piața digitală autohtonă.

a1.ro, site-ul numărul 1 din categoria Divertisment și aplicația cu cea mai mare audiență din online-ul românesc. ObservatorNews, aplicația de știri cu cea mai mare audiență

În luna proaspăt încheiată, a1.ro și-a menținut poziția de lider în categoria Divertisment, cu 3.974.896 vizitatori unici. Tot în această perioadă, aplicația mobilă Antena 1 fost accesată de 163.069 vizitatori unici, ocupând prima poziție în topul aplicațiilor cu cea mai mare audiență din România.

La rândul său, ObservatorNews și-a menținut poziția și este lider al aplicațiilor de știri cu 104.772 vizitatori unici, mai mult decât urmatoarele doua aplicații de news la un loc. Site-ul ObservatorNews a înregistrat 7.034.540 vizitatori unici.

Intact Media, grupul cu cele mai mari audiențe ale aplicațiilor din online-ul românesc

Aplicația Antena 1 și-a menținut poziția de lider în topul aplicațiilor cu cea mai mare audiență din România, cu 163.069 vizitatori unici. Sunt deja 10 luni consecutive de când aceasta ocupă primul loc.

Aplicația Antena 1 este locul în care fanii și telespectatorii postului au ocazia să interacționeze live cu emisiunile și vedetele lor preferate. Pe ObservatorNews, ei găsesc cele mai recente și relevante știri generaliste, care îi ajută să se mențină la curent cu noutățile din țară și străinătate.

Mulțumim publicului care alege zilnic conținutul oferit de platformele Intact Media Group drept sursă de știri și entertainment!

Despre Intact Media Group

Din Intact Media Group fac parte site-urile: a1.ro, ObservatorNews.ro, SpyNews.ro, AS.ro, CaTine.ro, MediCOOL.ro, DeParinti.ro, antena3.ro, RadioZU.ro, ZUTV.ro, AntenaStars.ro, TVHappy.ro, retetefeldefel.ro, UseIT.ro, HelloTaste.ro și aplicațiile Antena 1 și ObservatorNews.

Despre SATI: SATI reprezintă Studiul de Audiența și Trafic Internet, care măsoară audiența, traficul și profilele sociodemografice ale site-urilor web.

A1.ro, lider în categoria Divertisment cu 3.974.896 vizitatori unici în luna iunie. Aplicația Antena 1 e lider național...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x