Antena Căutare

(P) 5 jocuri noi de păcănele pe care le poți practica în cazinoul Mr. Bit

Unele dintre cazinourile online din România se apropie foarte mult de platformele de jocuri de noroc de top din Europa, cel mai elocvent exemplu fiind al cazinoului Mr Bit, care, la numai doi ani de la lansare, are în ofertă peste 3000 de jocuri.

(P) 5 jocuri noi de păcănele pe care le poți practica în cazinoul Mr. Bit Galerie
5 jocuri noi de păcănele pe care le poți practica în cazinoul Mr. Bit

În cazul în care vrei să știi care sunt noutățile în materie de jocuri online păcănele, sau vrei să te relaxezi cu câteva rotiri la sloturile deja consacrate, în acest cazinou ai acces instant la o lume virtuală cu peste 2900 de jocuri de acest tip, de la 70 de provideri.

Periodic, în ofertă sunt adăugate alte păcănele, care se regăsesc și în secțiunea specială „Jocuri noi”. Am ales 5 sloturi din cele 90 care formează rubrica în acest moment:

SUPERSTARS

Este un joc plin de viață, însuflețit de muzica disco ce te îmbie să te ridici de pe scaun și să dansezi. „Superstars” reunește simboluri vedetă din sloturi lansate anterior. Astfel, pe role îi poți observa pe Gonzo din „Gonzo’s Quest” și pe spiridușul din păcănelele cu tematică irlandeză. Nu lipsesc steaua multicoloră din „Starburst” sau diamantul, atât de iubit de pasionații de gambling (și nu numai).

Purcica și creatura cu un singur ochi (care pare a fi un broscoi) sunt alte pictograme cu valoare ridicată. Simbolul Wild poate apărea pe orice rolă, substituind pictogramele, cu excepția Scatter și Dice. Jocul special este inițiat de minim trei Scatters oprite pe grilă. Simbolul Dice apare doar pe ultima rolă și acționează ca un Wild cu puteri sportive, ținând și loc de Scatter.

BOOK OF DOOM

Seamănă foarte mult cu „Book of Dead”. Locul lui Rich Wild este luat de un alt explorator, iar Cartea nu mai este ascunsă într-o cameră mortuară, ci e simbol de sine stătător. Ea are un scarabeu pe copertă și joacă dublu rol, de Wild și Scatter. Minim trei cărți oprite pe grilă (pot apărea pe toate rolele) declanșează o serie de rotiri gratuite în care una dintre pictogramele din jocul de bază devine simbol special expandabil.

Muzica tradițională potențează atmosfera creată prin grafică și prin cromatică. Pe fundal se văd piramidele și cămile mânate de beduini în mijlocul unei furtuni de nisip. Un soare supradimensionat răsare din spatele piramidelor, iar pentru explorator este o nouă zi în care caută „Book of Doom”.

DRAGON’S TREASURE

Grafica simplă, aproape retro, ca și fondul sonor „ca la aparate” recomandă acest slot pentru „nostalgici”. Se spune că undeva într-un castel există o comoară păzită de un dragon fioros. Doi cavaleri pornesc în căutarea comorii și sunt gata pentru o luptă pe viață și pe moarte cu creatura care scoate flăcări pe gură. Sunt înarmați cu sabia reprezentată într-o altă pictogramă.

Ca și jucător, tu ții cu dragonul, pentru că ajută la formarea combinațiilor câștigătoare îndeplinindu-și rolul de simbol Wild, dar poate să și declanșeze jocul de rotiri gratuite, ca Scatter. Ca să beneficiezi de Freespins, trebuie ca trei dragoni să se oprească pe grilă. Rotirile gratuite au simbol special expandabil

4 CORNERS OF ROME

„Cele 4 colțuri ale Romei”... numele nu spune mare lucru. Te gândești că trebuie să fie un slot inspirat din istoria Romei Antice, dar nu prea știi la ce să te aștepți. Apoi deschizi jocul și ceața începe să se risipească. Observi o grilă atipică, cu pozițiile din cele patru colțuri evidențiate. Este clar că o să se întâmple ceva bun pentru bugetul tău dacă în cele patru chenare se va potrivi același simbol.

Apoi, vezi că este suficient ca pictograme identice să se potrivească măcar pe diagonală, pentru a iniția un joc special. Simbolurile importante sunt casca de soldat roman, vasul cu vin, papirusul, Wild-ul și nu în ultimul rând vulturul cu lauri, care este Scatter ce aduce rotiri gratuite cu Wild-uri garantate.

PIZZA! PIZZA? PIZZA!

Vrea cineva pizza? Avem! Trebuie neapărat să joci cu sonorul pornit. Dacă închizi ochii, te simți ca într-o piațetă din Napoli. Grila nu putea fi desenată decât pe o felie de pizza, iar simbolurile sunt ingrediente care fac să îți plouă în gură. Ele nu vin de jos în sus, așa cum „ar fi normal”, ci de la stânga la dreapta. De asemenea, câștigurile nu se mai formează de la stânga spre dreapta, ci de jos în sus. Totul e anapoda, dar acesta e farmecul jocului.

Emblema slotului este simbol Scatter. În minim trei exemplare oprite pe felie, ele activează până la 20 de rotiri gratuite în care apar mașini de pizza Wild, iar ardeii iuți primesc valori cash. Mamma mia!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x