Antena Căutare

(P) Cum poți profita acum de oferta unui anticariat care face achiziții cărți

Renovarea unui apartament sau reamenajarea interioară a unei case ridică problema depozitării multor lucruri vechi, de care proprietarul își dă abia acum seama că nu îi mai folosesc. Cu trecerea timpului, oamenii realizează că au alte obiective, că s-au schimbat, că vor să își valorifice altfel timpul și spațiul.

(P) Cum poți profita acum de oferta unui anticariat care face achiziții cărți
Cum poți profita acum de oferta unui anticariat care face achiziții cărți

Moștenite, cumpărate sau primite, cărțile au propriile povești care se adaugă celor cuprinse între file și este grea despărțirea de ele. Însă, atunci când se transformă în prezențe care nu mai au nimic de spus în viața celor care locuiesc într-o casă, este bine ca ele să ajungă la profesioniști pasionați, la anticariate care fac achiziții cărți. La Anticariat-Carti.com, procesul de vânzare se desfășoară ușor, fără eforturi și complicații totul curgând lin, după un apel telefonic în care se stabilește întâlnirea.

Ce caută anticariatul în materie de achiziții cărți?

Nimic mai simplu decât răspunsul la această întrebare. Anticariatul caută cărți de orice fel, din orice domeniu. Pot fi volume de beletristică, romane, nuvele, basme, povestiri, poezie și teatru, citite sau nu de posesorii lor. Se pot face, de asemenea, achiziții cărți din diverse domenii umaniste, filosofie, istorie, filologie, din științele exacte, matematică, fizică, din științele sociale, psihologie, sociologie, marketing, publicitate, științele comunicării sau drept. Iubitorii de cărți prețuiesc lucrările de dezvoltare personală, de artă și istoria artei, albumele și dicționarele.

Anul de apariție este neimportant, titlurile vechi și noutățile editoriale fiind deopotrivă de interesante. Pot exista chiar cărți vechi valoroase, ediții princeps, ediții de colecție sau volume cu autograful autorului, deosebit de apreciate pe piața de profil. Se vând bine colecțiile de autor sau colecțiile întregi pe o anumită temă, ale unei edituri sau trust de presă.

Anticariat-Carti.com cumpără în orice cantitate. Volumele trebuie doar să fie în stare bună sau acceptabilă, să poată fi citite sau recitite, să nu aibă pagini lipsă, rupte sau ilizibile din pricina petelor sau a notițelor de pe ele.

Care sunt pașii unei vânzări de cărți vechi la anticariat?

Anticariatul cumpără cărți de la orice persoană fizică, dar și de la edituri, tipografii, firme diverse care și-au schimbat obiectul de activitate sau au nevoie acum de alte volume, de cele mai recente lucrări în domeniu. În urma unei discuții telefonice, se va stabili data și ora la care anticarii vor ajunge la domiciliul persoanei sau la sediul persoanei juridice care vrea să își lichideze biblioteca. Avantajul este că vânzătorul își face singur programul, iar cumpărătorul sosește în funcție de disponibilitatea proprietarului cărților, ceea ce poate însemna că întâlnirea se poate desfășura inclusiv sâmbăta sau duminica.

Vânzătorul primește o evaluare a cărților vechi și o ofertă de preț. Banii se plătesc pe loc, persoana primind un preț corect pentru volumele vândute.

Se scutesc astfel timp și energie, se câștigă spațiu în casă sau în apartament și o sumă de bani, care poate fi folosită oricând pentru a cumpăra alte cărți în lectura cărora proprietarul se poate cufunda, relaxându-se și beneficiind de tezaurul de cunoaștere dintre filele tipărite.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x