Antena Căutare

(P) Florentino Delure - noua colecție de vară redefinește eleganța și stilul garderobei feminine și masculine

Florentino Delure, prestigiosul brand bazat pe conceptul italian situat în inima Bucureștiului, are plăcerea să anunțe lansarea mult așteptatei colecții de vară.

(P) Florentino Delure - noua colecție de vară redefinește eleganța și stilul garderobei feminine și masculine Galerie
Florentino Delure - noua colecție de vară redefinește eleganța și stilul garderobei feminine și masculine

Cu un angajament ferm față de eleganță și rafinament, Florentino Delure prezintă o serie impresionantă de articole în pas cu moda, care capturează esența stilului atemporal.

Pentru bărbați, colecția de vară oferă o combinație perfectă între confort și sofisticare. Elementul central al colecției este reprezentat de pantalonii FLEXO, confecționați cu meticulozitate dintr-o combinație exclusivă de materiale, cum ar fi bumbac, mătase și casmir. Acești pantaloni oferă un nivel fără precedent de confort datorită cordonului situat în talie și emană lux grație țesăturilor utilizate.

Pentru a asorta pantalonii FLEXO într-o ținută confortabilă dar și elegantă, Florentino Delure lansează și o colecție de cămăși premium din țesături de in cu guler de tip Capri - un element contemporan deosebit ce oferă ținutei elementul artistic de care are nevoie un gentleman de metropolă.

În plus, linia de cămăși denumite Overshirts, reprezintă o alternativă contemporană pentru sacoul casual datorită construcției sale mai ușoare decât a unui sacou, astfel oferind confort sporit menținând același aspect elegant pe care îl oferă sacoul în forma sa clasică.

Colecția de vară pentru femei pune accent pe atracția și splendoarea mătăsii naturale. Cu un accent pus pe această țesătură rafinată, Florentino Delure prezintă o selecție captivantă de costume Loungewear din mătase, bluze cu imprimeuri artistice inspirate din arta contemporană, tricouri și pantaloni din in pentru confort termic și eleganță estetică. Un punct culminant inconfundabil al colecției este gama impresionantă de rochii, create din mătase de cea mai înaltă calitate. Fiecare rochie este o adevărată operă de artă, concepută cu meticulozitate pentru a sublinia frumusețea și eleganța purtătoarei.

Ca brand dedicat celor ce pun eleganța și rafinamentul la baza stilului personal, Florentino Delure oferă articole de vestimentație premium pentru bărbați și femei, inclusiv colecții #ReadyToWear, serviciu de #MadeToMeasure și pantofi de calitate superioară #GoodYear. Cu fiecare colecție, Florentino Delure se asigură că fiecare piesă incarnează angajamentul brandului față de excelență.

Vă invităm să deveniți parte din universul Florentino Delure pentru a rămâne la curent cu toate noutățile ce ni le pregătește acest brand inovativ, aflat pe strada Cpt. Av. Gheorghe-Demetriade 14, București. Rețelele de socializare le găsiți mai jos.

Facebook: Florentino Delure

Instagram: Florentino Delure

www.florentinodelure.com

(P) Intersecția dintre tehnologie și tradiție, florariile online din București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x