Antena Căutare

(P) Un sejur în Zakynthos, ocazia ideală pentru a vedea cea mai frumoasă plajă din lume

Planificarea vacanței de vară nu mai poate aștepta, așa că nu mai amâna momentul pentru alegerea destinației! Un sejur în Zakynthos este ocazia ideală pentru a (re)descoperi frumusețile Greciei și a vedea cea mai frumoasă plajă din lume: Navagio.

insulă din Grecia cu apă și stânci Galerie
Planificarea vacanței de vară nu mai poate aștepta, așa că nu mai amâna momentul pentru alegerea destinației

Vizitarea plajei Navagio se numără printre lucrurile pe care trebuie să le faci cel puțin o dată în viață. Apa mării te va fermeca și impresiona cu albastrul său, pe care nu-l vei mai întâlni niciunde în lume, ceea ce oferă unicitate acestei zone.

Un sejur Zakynthos îți va depăși cu mult puterea imaginației, în momentul în care te vei afla deasupra plajei Navagio. Odată ajuns aici, te vei întreba cum de n-ai știut până acum cât de albastru poate fi albastrul și ce au făcut grecii pentru a fi răsplătiți cu atâta frumusețe. Plaja poate fi admirată atât de pe mare, cât și de sus, de la viewpoint-ul special amenajat.

De ce să incluzi pe lista obiectivelor turistice plaja Navagio, într-un sejur în Zakynthos?

Odată ajuns în Zakynthos, drumul până la cea mai frumoasă plajă din lume este facil, căci se organizează o mulțime de excursii opționale care au ca destinație Navagio. Croaziera durează aproximativ 8 ore. O altă posibilitate de a vizita Navagio este să închiriezi o barcă cu motor, fără necesitatea unui permis de navigație. Astfel de ambarcațiuni pot fi închiriate pe oră sau pe zi.

În cazul în care nu te încumeți să parcurgi drumul pe mare, la cârma unei ambarcațiuni, atunci poți merge cu mașina, ATV-ul sau cu un quad. Insula este mică, așa că, indiferent de unde pornești, distanța este rezonabilă, iar experiența pe care o vei trăi în acest loc va fi una de neuitat. Peisajul pe care-l vei descoperi aici este amețitor, la propriu și la figurat. Balconul din fier, special amenajat, este suspendat practic pe o stâncă, la 300 de metri deasupra mării. Accesul este gratuit, iar viewpoint-ul este ideal pentru cele mai frumoase fotografii de vacanță pe care le vei face vreodată. Panorama este imposibil de descris în cuvinte și poate fi un motiv suficient să nu mai amâni rezervarea unui sejur în Zakynthos nicio clipă!

Ce mai poți face într-un sejur în Zakynthos?

Insula se face remarcată din multitudinea de destinații turistice, având nenumărate atuuri, de la plaje și peisaje spectaculoase până la vremea perfectă. Se spune că Zakynthos ar fi una dintre cele mai însorite insule din Mediterană, iar acesta nu este doar un mit!

Banana Beach, plaja Gerkas (protejată natural, datorită faptului că este locul în care își depun ouăle țestoasele Caretta Caretta), Keri Caves, Argassi sau Insula Cameo sunt doar câteva dintre locurile pe care nu trebuie să le ratezi în vacanța ta în Zakynthos. Fiecare dintre acestea îți va oferi o experiență unică și te va ajuta să îți mărești orizonturile cunoașterii, astfel încât să reușești să înveți să te raportezi la viață într-un mod mult mai relaxat.

Acum e momentul! Verifică și tu cele mai avantajoase oferte și nu ezita să apelezi la tour operatorii agenției de turism BJR Vacanțe, care se vor ocupa de vacanța ta de la A la Z...akynthos! Tu le spui ce îți dorești, iar agenții vor găsi pentru tine cele mai bune pachete și oferte, astfel încât singura ta grijă să fie ce pui în bagaj (și nimic altceva)!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x