Antena Căutare

Food

Gateste cele mai noi retete culinare alaturi de Chefii Antena 1. Descopera retetele de mancare traditionala romaneasca si secretele bucatariei internationale.

Rețetă de post: Supă cremă de linte servită cu grisine și creveți

Rețetă de post: Supă cremă de linte servită cu grisine și creveți

Pentru una dintre mesele principale ale zilei merge de minune această rețetă de post: Supă cremă de linte servită cu grisine și creveți.

Joi, 19.11.2020, 19:12
Rețetă pentru masa de Crăciun: Coroniță din coaste de porc cu ciuperci umplute la cuptor

Rețetă pentru masa de Crăciun: Coroniță din coaste de porc cu ciuperci umplute la cuptor

Pentru că se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă, am pregătit o delicioasă rețetă pentru masa de Crăciun: Coroniță din coaste de porc cu ciuperci umplute la cuptor.

Marti, 17.11.2020, 10:51
Rețeta bunicii de musaca de cartofi gratinată cu ouă și smântână

Rețeta bunicii de musaca de cartofi gratinată cu ouă și smântână

Cu toții ne amintim mâncărurile din vacanțele petrecute la bunici, iar dintre aceastea, poate cea mai apreciată este rețeta bunicii de musaca de cartofi gratinată cu ouă și smântână.

Marti, 17.11.2020, 10:03
Rețetă de pateuri cu brânză și mărar servite cu sos de smântână și busuioc

Rețetă de pateuri cu brânză și mărar servite cu sos de smântână și busuioc

Pentru iubitorii preparatelor cu brânză sărată, o delicioasă rețetă de pateuri cu brânză și mărar servite cu sos de smântână și busuioc.

Vineri, 13.11.2020, 17:32
Rețetă de lichior de gutui sau gutuiată

Rețetă de lichior de gutui sau gutuiată

Pentru că suntem în sezonul gutuilor bine coapte, darul colorat și parfumat al toamnei bogate, vă provocăm să încercați această rețetă de lichior de gutui sau gutuiată, perfectă pentru a vă răsfăța familia și musafirii, mai târziu.

Vineri, 13.11.2020, 10:48
Rețetă simplă de spaghete cu sos gorgonzola și rucola

Rețetă simplă de spaghete cu sos gorgonzola și rucola

Pentru atunci când suntem în criză de timp și nu știm ce să mai gătim, o rețetă simplă de spaghete cu sos gorgonzola și rucola ne poate salva situația.

Joi, 12.11.2020, 17:43
Mâncare de țelină cu găluște din făină

Mâncare de țelină cu găluște din făină

Pentru că țelina este una dintre legumele de toamnă cu multe beneficii asupra organismului este bine să o includem în cât mai multe preparate, iar pentru azi avem o delicioasă rețetă de mâncare de țelină cu găluște din făină.

Joi, 12.11.2020, 17:15
Rețetă de conopidă gratinată la cuptor

Rețetă de conopidă gratinată la cuptor

O rețetă de toamnă delicioasă și hrănitoare este această rețetă de conopidă gratinată la cuptor, ce se prepară simplu și ușor cu doar câteva ingrediente.

Miercuri, 11.11.2020, 16:16
Spaghete din legume cu sos pesto de avocado

Spaghete din legume cu sos pesto de avocado

Pentru că se apropie perioada postului și pentru că piața abundă în legume gustoase și colorate, putem pregăti din ele o minunată rețetă de spaghete din legume cu sos pesto de avocado.

Luni, 09.11.2020, 19:15
Rețeta de Gnocchi de casă cu sfeclă roșie și sos de gorgonzola

Rețeta de Gnocchi de casă cu sfeclă roșie și sos de gorgonzola

Pentru că este sezonul sfeclei roșii, colorant natural pentru diverse aluaturi și preparate culinare, încercăm o rețetă simplă și delicioasă de gnocchi de casă cu sfeclă roșie.

Vineri, 06.11.2020, 19:52
Rețeta săsească a celui mai bun gem de porumbe, delicatesa sezonului

Rețeta săsească a celui mai bun gem de porumbe, delicatesa sezonului

În cămara cu produse pentru sezonul rece, mai este timp să-și facă loc şi gemul de porumbe. Iar pentru acesta, ne putem inspira după rețeta săsească a celui mai bun gem de porumbe, delicatesa sezonului.

Vineri, 06.11.2020, 17:23
Rețetă de aperitiv cu mere și carne tocată în foietaj

Rețetă de aperitiv cu mere și carne tocată în foietaj

De obicei merele în foietaj fac parte din categoria deserturi, însă veți fi surprinși de cât de interesantă și delicioasă este această rețetă de aperitiv cu mere și carne tocată în foietaj!

Joi, 05.11.2020, 10:19
Rețetă din copilărie: Colarez cu lapte garnisit cu dulceață de gutui

Rețetă din copilărie: Colarez cu lapte garnisit cu dulceață de gutui

Mulți dintre noi își aduc aminte cu nostalgie de anumite rețete din copilărie cum este și această rețetă de colarez cu lapte garnisit cu dulceață de gutui.

Miercuri, 04.11.2020, 17:28
Iahnie de fasole cu multă ceapă și ciolan afumat

Iahnie de fasole cu multă ceapă și ciolan afumat

Preparată puțin altfel decât în modul clasic, rețeta de iahnie de fasole cu multă ceapă și ciolan afumat te cucerește instant de la prima degustare.

Miercuri, 04.11.2020, 16:16
Rețeta Spaetzle cu piept de rață și salată fructată

Rețeta Spaetzle cu piept de rață și salată fructată

Atunci când optezi pentru o gamă variată de ingrediente delicioase, pentru una dintre mesele principale ale zilei, așa cum veți vedea în rețeta Spaetzle cu piept de rață și salată fructată, aprecierile celor ce o vor savura vor fi maxime.

Miercuri, 04.11.2020, 14:16
Care sunt top 10 beneficii ale consumului de conopidă?

Care sunt top 10 beneficii ale consumului de conopidă?

Despre conopidă nutriționiștii ne spun că este una dintre cele mai sănătoase legume de toamnă pe care n-ar trebui s-o ocolim, iar pentru aceasta ar trebui să știm care sunt top 10 beneficii ale consumului de conopidă.

Miercuri, 04.11.2020, 09:12
Trebuie sau nu păstrat ketchup-ul la frigider? Răspunsul la care nu mulți se așteptau

Trebuie sau nu păstrat ketchup-ul la frigider? Răspunsul la care nu mulți se așteptau

Există o întreagă dezbatere în ceea ce privește un aliment nelipsit din bucătărie. Întrebarea dacă trebuie păstrat sau nu ketchup-ul la frigider stă pe buzele tuturor fanilor acestui ingredient delicios.

Luni, 02.11.2020, 16:47
Ce se întâmplă când bagi la congelator o nucă de cocos

Ce se întâmplă când bagi la congelator o nucă de cocos

Nuca de cocos, pe cât de tare și greu de desfăcut e, pe-atât e de sănătoasă.

Vineri, 23.10.2020, 17:24
Cum se pune varza pentru murat după o rețetă veche din străbuni

Cum se pune varza pentru murat după o rețetă veche din străbuni

Marian Duță, carismaticul reporter de la Neatza cu Răzvan și Dani, a reușit să afle de la o foarte pricepută gospodină în ale murăturilor, mamaia Vasilica, cum se pune varza pentru murat după o rețetă veche din străbuni.

Joi, 22.10.2020, 11:03
Ceapa murată vedetă printre conservele pentru iarnă

Ceapa murată vedetă printre conservele pentru iarnă

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, în direct, alaturi de Andra Iliaș, ne învață să punem murături și, mai ales, cum se prepară ceapa murată.

Miercuri, 21.10.2020, 10:52
Idei de rețete cu dovleac în plin sezon al dovleacului plăcintar

Idei de rețete cu dovleac în plin sezon al dovleacului plăcintar

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a poposit într-un restaurant unde chef Radu Darie prepară cele mai delicioase gustări cu dovleac.

Marti, 20.10.2020, 18:39
Care sunt proprietățile și beneficiile castanelor coapte

Care sunt proprietățile și beneficiile castanelor coapte

Dacă vă număraţi printre cei care nu au gustat până acum castane coapte, ar trebui să le încercați mai ales după ce veți afla care sunt proprietățile și beneficiile castanelor coapte.

Luni, 19.10.2020, 14:13
Gustare de toamnă cu ciuperci și castane. Rețeta lui Vlăduț

Gustare de toamnă cu ciuperci și castane. Rețeta lui Vlăduț

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o gustare de toamnă pe bază de ciuperci și castane , absolut delicioasă și ușor de preparat.

Luni, 19.10.2020, 12:14
Idei de gustări pe bază de ouă. Rețete franțuzești cu ouă

Idei de gustări pe bază de ouă. Rețete franțuzești cu ouă

Cătălin Țânțărean, manager de bucătărie cu specific franțuzesc, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva rețete franțuzești cu ouă.

Vineri, 09.10.2020, 10:50
Cea mai eficientă dietă de toamnă. Ce să mâncăm pentru a fi în formă maximă

Cea mai eficientă dietă de toamnă. Ce să mâncăm pentru a fi în formă maximă

Corpurile noastre trebuie să fie pregătite pentru schimbarea anotimpurilor. Astfel, consumul unei salate în această perioadă ar fi echivalentul purtării unui bikini atunci când temperaturile sunt reci. Deci, ce ar trebui să mâncăm pentru a ne pregăti corespunzător pentru scăderea gradelor din termometre?

Vineri, 02.10.2020, 15:33
Sărbătoarea celei mai iubite băuturi de pe planetă: cafeaua. S-au servit zeci de pahare din partea casei

Sărbătoarea celei mai iubite băuturi de pe planetă: cafeaua. S-au servit zeci de pahare din partea casei

Veche de peste un mileniu, bautura a cucerit rând pe toată lumea, de la oameni simpli la capete încoronate. Cafeaua a ajuns să fie consumată în orice moment al zilei şi asta pentru că de multe ori o asociem cu relaxarea.

Joi, 01.10.2020, 17:43
Salată de sfeclă roșie cu rasol de vită. Salată de toamnă din bucătăria lui Vlăduţ

Salată de sfeclă roșie cu rasol de vită. Salată de toamnă din bucătăria lui Vlăduţ

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, ne propune diverse preparate de sezon, iar pentru azi, o delicioasă și colorată Salată de sfeclă roșie cu rasol de vită.

Miercuri, 30.09.2020, 08:35
Sfaturi pentru o friptură reușită și idei de servire a fripturii

Sfaturi pentru o friptură reușită și idei de servire a fripturii

Ne place să mâncăm la restaurant dar cel mai des suntem nevoiți să gătim acasă și pentru că suntem presați de timp, sau chiar din neștiință, facem unele greșeli în prepararea acesteia, de aceea ne prind foarte bine câteva sfaturi pentru o friptură reușită și idei de servire a fripturii.

Luni, 28.09.2020, 13:41
Friptură de vită cu sos de sfeclă roșie și pere. Un preparat de toamnă delicios

Friptură de vită cu sos de sfeclă roșie și pere. Un preparat de toamnă delicios

Din vrăbioară de vită, fragedă și gustoasă și o selecție de ingrediente din bogățiile toamnei, de prin grădină și livadă, putem prepara o rețetă perfectă pentru mesele principale ale zilei: Friptură de vită cu sos de sfeclă roșie și pere.

Luni, 21.09.2020, 17:55
Rețete de dulceață și compot de struguri ca la Saschiz

Rețete de dulceață și compot de struguri ca la Saschiz

Strugurii, fructele-vedetă ale toamnei, sunt benefici pentru sănătate, consumați proaspeți, sub formă de suc, vin, stafide, compot, dar și sub formă de dulceață. Localitatea Saschiz din județul Mureș este recunoscută prin priceperea gospodinelor în a prepara rețete de dulceață și compot de struguri.

Luni, 21.09.2020, 10:53
Rețetă de plăcintă în culorile toamnei: Plăcintă cu pere și ciocolată

Rețetă de plăcintă în culorile toamnei: Plăcintă cu pere și ciocolată

În culorile toamnei, dar și cu arome de toamnă, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a preparat o delicioasă plăcintă cu pere și ciocolată, pe care o puteți prepara și voi, răsfățându-i pe cei dragi la sfârșit de săptămână.

Vineri, 18.09.2020, 15:08
Salată de vinete cu gălbiori. Rețetă de toamnă din bucătăria lui Vlăduț

Salată de vinete cu gălbiori. Rețetă de toamnă din bucătăria lui Vlăduț

Pentru că salata de vinete este foarte des preparată, mai ales în sezonul vinetelor de grădină, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune să mai diversificăm rețetele și să lăsăm imaginația să se joace cu ingredientele, așa cum a făcut el la această salată de vinete cu gălbiori.

Vineri, 18.09.2020, 09:38
Zacuscă clasică de vinete din bucătăria lui Vlăduț

Zacuscă clasică de vinete din bucătăria lui Vlăduț

Așa cum ne-a obișnuit de ani de zile, Vlăduț, bucătarul de la neatza cu Răzvan și Dani, pregătește diverse rețete de zacuscă, specifice fiecărui sezon. De data aceasta a preparat o rețetă proprie de zacuscă clasică de vinete, pe care o denumește Zacusca 4:3:2:1, după proporțiile ingredientelor.

Joi, 17.09.2020, 12:07
Rețetă mexicană de guacamole. Cum se prepară cel mai gustos guacamole?

Rețetă mexicană de guacamole. Cum se prepară cel mai gustos guacamole?

Guacamole este un sos consistent, sau o pastă având ca ingrediente de bază avocado și care poate fi consumată ca atare, ca dressing pentru salată sau ca sos pentru friptură. Se pregătește rapid și ușor doar din ingrediente proaspete.

Miercuri, 16.09.2020, 12:08
Rețetă de găluște cu prune și sos de vanilie din bucătăria lui  Vlăduţ

Rețetă de găluște cu prune și sos de vanilie din bucătăria lui Vlăduţ

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, nu a lăsat nici de data aceasta sezonul prunelor să treeacă, fără a prepara renumitele găluște cu prune și sos de vanilie, pe care le adoră matinalii și nu doar ei.

Miercuri, 16.09.2020, 10:44
Șnițele din ceafă de porc și salată de conopidă cu maioneză și iaurt

Șnițele din ceafă de porc și salată de conopidă cu maioneză și iaurt

Atunci când combinația ingredientelor este într-o armonie perfectă de gusturi și arome, preparatele nu pot ieși decât absolut delicioase, așa cum se poate vedea și în rețeta de față: Șnițele din ceafă de porc și salată de conopidă cu maioneză și iaurt.

Luni, 14.09.2020, 16:32
Conopidă la cuptor cu sos bechamel și chiftele cu susan

Conopidă la cuptor cu sos bechamel și chiftele cu susan

Din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă delicioasă de toamnă: Conopidă la cuptor cu chiftele și sos bechamel.

Luni, 14.09.2020, 15:20
Rețetă delicioasă de tort cu caramel sărat

Rețetă delicioasă de tort cu caramel sărat

Cu patru foi de pandișpan cu cacao, cu cremă de mascarpone și o excelentă cremă de caramel sărat, nu poate fi decât un tort extrem de delicios și spectaculos.

Luni, 14.09.2020, 12:05
Rețetă de gustare sau mic dejun de toamnă. Reţeta lui Vlăduţ

Rețetă de gustare sau mic dejun de toamnă. Reţeta lui Vlăduţ

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețetă de gustare, sau mic dejun de toamnă, într-o altfel de prezentare decât pe farfurie, așa încât să-i îmbie și pe cei mai mofturoși.

Luni, 14.09.2020, 09:25
Rețetă de desert la rece cu fructe și cremă de brânză

Rețetă de desert la rece cu fructe și cremă de brânză

Pentru ațunci când ai poftă de un desert, dar nu vrei să deschizi cuptorul, ideea lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani de a pregăti un desert la rece cu fructe și cremă de brânză este mai mult decât perfectă.

Vineri, 11.09.2020, 12:02
Rețetă de friptură din mușchi file cu umplutură delicioasă și interesantă

Rețetă de friptură din mușchi file cu umplutură delicioasă și interesantă

Pentru un prânz rapid și foarte consistent, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețeta de friptură din mușchi file cu umplutură delicioasă și interesantă.

Vineri, 11.09.2020, 11:11
Salată aperitiv din trei tipuri de ciuperci, dar și alte ingrediente delicioase

Salată aperitiv din trei tipuri de ciuperci, dar și alte ingrediente delicioase

La mare căutare sunt salatele aperitiv pe platourile festive, sau atunci când ne dorim un plus de răsfăț culinar. Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune o rețetă interesantă de salată aperitiv din trei tipuri de ciuperci, dar și alte ingrediente delicioase.

Vineri, 11.09.2020, 09:24
Reţeta de mic dejun din bucătăria lui Vlăduț: Baghetă bavareză

Reţeta de mic dejun din bucătăria lui Vlăduț: Baghetă bavareză

Atunci când se anunță o zi cu activități multiple, este bine să o începem cu un mic dejun consistent și delicios, din care să ne putem lua întreaga energie pentru a putea trece peste toate încercările zilei. Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani ne propune rețeta: ”Baghetă bavareză”.

Vineri, 11.09.2020, 08:34
Cum se prepară cel mai gustos șnițel vienez, denumit Urechi de elefant?

Cum se prepară cel mai gustos șnițel vienez, denumit Urechi de elefant?

Șnițelul este, incontestabil, preparatul cel mai adorat atât de cei mici, cât și de cei mari, iar dacă nu știi să-l prepari, Marian Duță, simpaticul reporter de la Neatza cu Răzvan și Dani, la convins pe Chef Ghimpu să divulge rețeta celui mai gustos șnițel vienez, denumit Urechi de elefant.

Miercuri, 09.09.2020, 12:13
Cum se prepară cea mai delicioasă zacuscă tradițională? Secretul unei gospodine de la o fermă de legume

Cum se prepară cea mai delicioasă zacuscă tradițională? Secretul unei gospodine de la o fermă de legume

Devenită preparatul tradițional cel mai îndrăgit, specific toamnei, zacusca este nelipsită din cămările românilor, pentru că este delicioasă, se prepară destul de ușor și necesită doar cinci ingrediente principale: vinete, ardei,ceapă, suc de roșii și ulei.

Marti, 08.09.2020, 12:05
Idei de rețete cu pește pe care le putem prepara acasă. Saramura de pește tradițională

Idei de rețete cu pește pe care le putem prepara acasă. Saramura de pește tradițională

Dacă iubiți preparatele cu pește și sunteți în pană de idei, Marian Duță, carismaticul reporter de la Neatza cu Răzvan și Dani și Don Mariano, proprietarul unui restaurant cu specific pescăresc, ne propun câteva idei de rețete cu pește pe care le putem prepara acasă.

Luni, 07.09.2020, 11:55
Rețetă de ciorbă de cocoș cu tăiței de casă și castraveciori acri

Rețetă de ciorbă de cocoș cu tăiței de casă și castraveciori acri

Ciorbele de pasăre sunt printre cele mai gustoase, adorate și de cei mari și de cei mici, mai ales când pasărea este crescută într-un mod cât mai natural. Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani ne-a încântat cu o interesantă rețetă de Ciorbă de cocoș cu tăiței de casă și castraveciori acri.

Luni, 07.09.2020, 10:30
Salată de toamnă cu  fructe și andive. Rețetă de salată asortată plină de savoare și vitamine

Salată de toamnă cu fructe și andive. Rețetă de salată asortată plină de savoare și vitamine

Pentru aportul de vitamine din diminețile răcoroase de toamnă, este perfectă o rețetă de salată asortată plină de savoare și vitamine: Salată de toamnă cu fructe și andive.

Luni, 07.09.2020, 08:40
Ficăței de pui la cuptor serviți în coșulețe de foietaj umplute cu un sos delicios

Ficăței de pui la cuptor serviți în coșulețe de foietaj umplute cu un sos delicios

Ficățeii de pui sunt preferații tuturor, mai ales ai copiilor și se pot prepara fie la tigaie, fie la cuptor, însă interesant și atractiv este modul de servire al lor.

Vineri, 04.09.2020, 12:44
Ce ar trebui să conțină un borcan cu murături bio?

Ce ar trebui să conțină un borcan cu murături bio?

Pentru a conserva castraveţii, reţetele sunt de obicei destul de simple. Sarea şi oţetul rămân ingredientele de bază. Astfel, legumele primesc gustul acrişor de murătură.

Vineri, 04.09.2020, 10:03
x