Antena Căutare

După un pariu cu prietenii și-a pierdut încrederea în femei. Ce a făcut iubita sa: „Un pariu mi-a dat lumea peste cap”

Un tânăr și-a pierdut încredere în orice femeie după un pariu pus cu prietenii săi. Provocarea l-a lăsat într-o mare deznădejde.

colaj tineri bătând palma într-un club cu lumină albastră și tânăr în cămașă albă stând trist spate în spate cu o femeie blondă Galerie
Un pariu cu prietenii i-a schimbat complet viața | Shutterstock

De multe ori oamenii au o încredere oarbă în cei de lângă ei, deși nu au făcut nimic care să le-o câștige. Prietenii ar trebui să fie persoanele care să-ți spună întotdeauna adevărul, chiar dacă nu este ceea ce vrei să auzi.

Citește și: Motivul uimitor pentru care un bărbat anunță public că vrea să-și părăsească iubita. Ce obicei „respingător” are tânăra

După un pariu cu prietenii și-a pierdut încrederea în femei. Ce a făcut iubita sa: „Un pariu mi-a dat lumea peste cap”

Un tânăr a acceptat un pariu cu prietenii săi apropiați, având ca miză chiar relația cu iubita sa. Acesta era convins că tânăra nu va cădea în plasa întinsă de gașca sa.

Potrivit unei surse, tânărul a avut încredere atât în prietenii săi, cât și în partenera sa, acceptând astfel provocarea de a vedea dacă tânăra va accepta avansurile unui necunoscut în mediul online.

„Într-o vară, în timp ce eram în concediu, în glumă am pus un pariu cu ei că iubita mea nu acceptă avansuri din partea altui bărbat, fiind ferm convins că are ochi doar pentru mine.

Citește și: Ce să faci de Ziua Îndrăgostiților pentru a avea armonie în relație. Atrage norocul de partea ta

Maxim ofticat de amuzamentul lor, le-am propus ca unul dintre ei să își facă un cont fals de Facebook și să o abordeze pe prietena mea”, dezvăluie tânărul, care se afla într-o relație de cinci ani cu partenera sa.

Acesta a dorit să le facă în ciudă prietenilor care râdeau pe seama lui, însă deznodământul l-a dezamăgit profund. La câteva zile prietenul lui a început să discute cu tânăra fată, iar satisfacția de pe fața iubitei de câte ori îi scria îi strângea inima.

Citește și: O femeie celebră primește milioane de euro de fiecare dată când partenerul o înșală. În vară împlinesc zece ani de relație

„Părea mult mai <<vorbăreață>> decât de obicei. Îi vedeam satisfacția pe față când vorbea cu el. La jumătatea sejurului nostru deja își confesau nemulțumirile din viața privată.

A fost un mare șoc să aflu că relația mea nu era așa de roz precum credeam”, mai adaugă el.

Mai mult decât atât, prietenul ”necunoscut” i-a mărturisit tânărului că s-a întâlnit în secret cu iubita lui. Recunoscându-l, aceasta a fost reticentă la început, însă lucrurile au mers mai departe, întâlnindu-se într-o cameră de hotel.

Citește și: Cel mai bizar triunghi amoros! Un tânăr a început o aventură cu mama vitregă, care e cu 17 ani mai mare. Cine pe cine se răzbuna

Auzind întreaga poveste, tânărul a rupt orice relație cu cei doi. Acesta a fost rănit atât de nivelul la care a dus prietenul său lucrurile, cât și de infidelitatea iubitei sale.

„Cine știe de câte ori m-a înșelat până acum, în timp ce eu eram orbit de frumusețea sa. Asta m-a făcut să îmi pierd încrederea în femei”, a mărturisit el.

Nu întotdeauna adevăratele intenții ale celor din anturajul tău sunt vizibile. Și, în ciuda faptului că pot trece ani în care totul să ateste o legătură profundă, în cele din urmă adevărul iese la iveală.

O femeie a descoperit în casa ei, chiar în spatele oglinzii de la baie, o cameră „secretă”. A filmat tot și a arătat dov... Ce a fost găsit într-un spital de psihiatrie cu morgă abandonat. Ce poveste întunecată ascunde acest „sanctuar” al sufer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x