Antena Căutare

Izidor, românul care a reușit să scape din orfelinatele groazei. Morgan Freeman, celebrul actor, a fost impresionat de povestea lui: "Este sfâşietor să afli ce au îndurat atât de mulţi copii"

Unul dintre copiii care au reuşit să scape din orfelinatele groazei, din perioada comunismului a devenit subiect pentru un documentar realizat de Morgan Freeman.

Unul dintre copiii care au reuşit să scape din orfelinatele groazei, din perioada comunismului a devenit subiect pentru un documentar realizat de Morgan Freeman.

Celebrul actor american a fost impresionat de povestea românului şi de imaginile din orfelinate pe care acesta i le-a arătat Imaginile greu de privit, cu zeci de copii ţinuţi în condiţii inumane, l-au marcat pe Morgan Freeman.

Printre ei, se afla şi Izidor, pe care marele actor a vrut să-l cunoască personal. Abandonat de părinţi pentru că se îmbolnăvise de poliomielită, Izidor a stat 8 ani în Spitalul de irecuperabili de la Sighetu Marmaţiei. De acolo a fost salvat de o familie din Statele Unite, la începutul anilor 90.

În România, serialul a avut premiera ieri. Episodul cu românul, intitulat "Povestea iubirii", va fi difuzat pe 28 ianuarie. Pe Izidor l-aţi văzut şi în campania Observator "Generaţia pierdută".

Au început reducerile... cu sesizări și reclamații! Cum ne păcălesc magazinele cu oferte care ne iau ochii: "Trebui... Vremea 16 ianuarie București. Temperaturi scăzute, lapoviță și polei în Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x