Antena Căutare

Teodora Sava, fetița minune a muzicii! Când s-a născut, nu a scos niciun sunet, însă acum a recuperat cu brio: "Sper să fac asta toată viața"

Teodora Sava, adolescenta din Piatra Neamț, s-a dedicat mucizii încă din primii ani de viață și nu se vede făcând altceva.

Teodora Sava, adolescenta din Piatra Neamț, s-a dedicat mucizii încă din primii ani de viață și nu se vede făcând altceva.

Mama e foarte emoționată și se stresează de fiecare dată. Eu m-am născut prematur și am luat nota 6 la naștere. Au fost mari probleme și nu am scos nici un sunet o vreme.

Apoi am început să cânt de la grădiniță, am descoperit dragostea pentru muzică și sper să fac asta toată viața. Studiez de 4 ani flaut și pian, deși părinții îmi spun uneori să încerc să am și o altă meserie de rezervă. Dar asta mă definește, nu pot trăi altfel”, a povestit Teodora.

La doar 15 ani a reușit să ridice de pe scaune toți jurații!

Danil Murzac, din nou pe scena X Factor, după ce, în 2014, s-a retras din cauza unei pierderi tragice! "Frățiorul ... "Este băiatul cu portocalele". Cristian Nistor, mega-surpriza de la X Factor! Delia a rămas uimită când l-a vă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x